Colacei pufosi

Ingrediente
80 ml lapte
15 g de unt
1 ou
50 de grame de zahar (brun)
255 g de faina de brutarie
sare
vanilie, rom
un ou pentru uns
1 lingurita drojdie

Se framanta aluatul din toate ingredientele (eu am folosit masina de paine).
Dupa ce e crescut, se iau bucatele de aluat (cu mainile date cu unt) si se fac fasii subtirele pe care le incolaciti in forma de spirala.
Se lasa din nou la crescut si cand si-au dublat volumul se ung cu ou si se dau la cuptor (175 de grade) pentru 15-20 de minute.
Se pot servi cu dulceata, ciocolata, zahar pudra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s